HET BESTUUR

Marieke Leyssens

Voorzitter

Lid sinds September 2011, in juni 2012 het bestuur vervoegd als kledijverantwoordelijke door haar creatieve/grafische achtergrond. Sinds 2018 opvolging van toenmalig secretaris Bruno Temmerman en sinds 2023 trots het voorzitterschap overgenomen van Marleen Meert.

Kathy Van Nieuwenborgh

Secretaris

Kathy heeft binnen de vereniging ondanks een grote "pauze" wegens gezondheidsproblemen al meer dan een decennium aan ervaring. Sinds 2020 is ze als secretaris de rechterhand van onze huidige voorzitter Marieke Leyssens.

Sarah Leemans

Penningmeester

Sinds 1999, van haar 9 jaar dus (alstublieft!), deel van de vereniging en penningmeester sinds 2018, leerde haar man Francis De Naeyer kennen binnen de vereniging.

Jonas Abbeel

Verantwoordelijke Ceremonie

Lid sinds 2021, bij verjonging van het bestuur in 2023 de taak van verantwoordelijke ceremonie overgenomen.

Francis "Cissen" De Naeyer

Digitaal Verantwoordelijke

In 2016 ons trommelkorps komen versterken met de basdrum. Sinds 2018 gevraagd om verantwoordelijke te worden voor alles wat te maken heeft met sociale media en website door zijn IT-achtergrond. Leerde in 2017 zijn vrouw, Sarah Leemans, kennen binnen de vereniging.

Marleen "Marie" Meert

Erevoorzitter

Marleen heeft een record aantal jaren "op de teller" staan: in 1973 (op haar verjaardag dan nog!) lid geworden, ettelijke jaren bestuurslid én voorzitter geweest en in 2023 bekroond tot erevoorzitter. Blijft zich inzetten voor de vereniging en deelt nog steeds met veel passie haar vergaarde kennis met het jongere bestuur.