Webwinkel

Jaarlijkse pin

Het ontwerp van 2016 is in 3 kleuren te bekomen. De artistieke basis voor deze pin is ons logo, waar we terecht trots op zijn. Het vernieuwde logo werd in 2011, ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan, ontworpen door André Van Schuylenbergh. Het formaat van de pin is minder gebruikelijk: 50 bij 45 millimeter, met een dubbele speld. Eén pin kost €7, voor 2 pins betaal je €12, een setje van 3 pins kost €17. Ze zijn eveneens te koop bij Delhaize Aalst, Belfort café, café Paviljoen, WIJN (Hoogstraat 114 te Hofstade) en bij de toezichters van de carnavalshallen.

Nominette Aalsterse Gilles

We hebben voor het eerst sinds lang opnieuw ook nominetten.   Een set bestaande uit drie kleuren kost €12.

Jubileummedaille 45-jarig bestaan

Zoals bij elk 5-jarig jubileum van onze vereniging is er ook nu een medaille te bekomen.  De medaille heeft een diameter van ongeveer 9 cm en is zilverkleurig met als afbeelding ons logo in de Aalsterse kleuren. De medaille kost €25.

Souvenirpakket

Aalsterse Gilles 1971-2016

Dit souvenirpakket, bestaande uit de pins, nominetten én de medaille bieden we aan tegen de feestelijke pakketprijs van slechts €45 in plaats van €54 Wie ons met een souvenirpakket steunt, krijgt bovendien een vierde nominette als extra bedanking! Opgelet: het souvenirpakket is uitsluitend nog te bekomen bij Belfort café of via onze webshop.

Kader met emblemen

Naar aanleiding van de vernieuwing van onze kledij werden er een beperkt aantal kaders met emblemen van de oude broeken gemaakt. Kaders in A3 (€30) en A4 (€17) zijn nog verkrijgbaar.

Beeldjes van De Aalsterse Gilles

Waarheidsgetrouwe beeldjes (ongeveer 10 cm) op sokkel. Je kan kiezen uit een gille met hoed en mandje (€7) of een gille met masker en bezems tijdens de bezemdans. (€7) Voor een set van 2 beeldjes betaal je slechts €12.

Postzegel van De Aalsterse Gilles

Eind 2014 kwam deze postzegel op de markt. Dit is een Mystamp waarmee ook een gewone brief voor het binnenland gefrankeerd kan worden. Bij de postzegelkring Philatelia Alosta is de zegel (€2) verkrijgbaar. Een Luxeblad (zie afbeelding) kost €10,00.  
Home Historiek Actua Kostumering Foto’s Webwinkel Contact Links Ledenpagina Nu bestellen Nu bestellen Nu bestellen Nu bestellen Nu bestellen Nu bestellen Nu bestellen Webwinkel