Actua

Persvoorstelling

45 jaar Aalsterse Gilles

DRA-reportage omtrent ons 45-jarig bestaan en van de voorstelling van onze gadgets, waaronder de ECHTE nominetten!

Noteer alvast volgende data:

23 januari 2016 - Vooroptocht (Vanaf 14:15) Tijdens deze publieke repetitie in het centrum van Aalst kondigen wij met onze bellen en klompen de start van het Aalsters carnaval aan. Voor de gelegenheid dragen wij geen pluimenhoed, maar een carnavalesk alternatief. 7, 8 en 9 februari 2016 - Carnaval Aalst Jaarlijks evenement dat wordt gevierd op de dagen voor aswoensdag. De Aalsterse Gilles vertrekken opnieuw op kop van de stoet.   De traditionele bezemdans op de Grote Markt vindt plaats op maandag 8 februari om 14 uur.  Ledenfeest: 45 jaar De Aalsterse Gilles  Op 18 juni organiseren we ons ledenfeest: 45 jaar De Aalsterse Gilles. Gelegenheidsadres: feestzaal de Groene Wilg in Erembodegem.

Pin 2015-2016

Tradities zijn er om in ere te houden en daarom brengen wij jaarlijks een pin uit die maar wat graag door verzamelaars wordt aangekocht. De huidige pin is in 3 kleuren te bekomen. Het ontwerp komt van André Van Schuylenbergh. Meer informatie omtrent deze pin kan je in de webwinkel terugvinden.

Jaarlijks eetfestijn

Ondertussen is ook dit jaarlijks evenement een begrip geworden in het

Aalsters carnavalmilieu.

We hebben het hier natuurlijk over ons eetfestijn waarbij iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt, maar ook iedereen die gewoon lekker wil eten, zich voor een prikje culinair in de watten kan laten leggen. Op 1 en 2 oktober 2016 verwachten we jullie opnieuw in SBS De Duizendpootjes, Binnenstraat te Aalst!

Postzegel van De Aalsterse Gilles

Sedert eind 2014 is er een postzegel te verkrijgen van De Aalsterse Gilles. Tevens bestaat deze prachtige postzegel in een luxe-blad versie. Dit is een Mystamp waarmee ook een gewone brief voor het binnenland gefrankeerd kan worden. Samen met Bruno Temmerman werd er naar een passende foto gezocht. De keuze viel uiteindelijk bij Gilles Chris Lanckman. Bij de postzegelkring Philatelia Alosta is de zegel verkrijgbaar aan  €2,00. Een Luxeblad kost €10,00. Inlichtingen: De Meester Michel Tel: 053 77 36 68 E-mail: micaal@telenet.be
Home Historiek Actua Kostumering Foto’s Webwinkel Contact Links Ledenpagina

45 jaar de Aalsterse Gilles from DigitaleRegioAalst on Vimeo.

Actua